Snacknieuws test Lente burger van Kwalitaria

Kwalitaria Lente BurgerKwalitaria heeft een aardig assortiment aan burgers. Aangezien er een Kwalitaria bij mij in de buurt zit heb ik er al heel wat op. Uiteraard zijn de burgers ook erg lekker anders bleef ik niet terugkomen. Als er een nieuwe burger is dan wil ik die ook proberen. Dit keer was het de beurt aan de Lente burger, die op het lentemenu staat. Een MRIJ-burger met gesmolten brie, rode uiencompote, zoetzure komkommer, romaine sla en honing-mosterdsaus.

120 of 180 gram
De burger wordt geserveerd op een biologisch broodje. Net zoals de meeste burgers is de hamburger in 120 of 180 gram te bestellen. Ik ga voor de 120 gram en neem er als bonus een satékroket bij.

Zoet en zuur
Een paar minuten na de bestelling staat de Lente burger voor mijn neus. Zoals eerder aangegeven eet ik wel vaker een burger van Kwalitaria. Ik ben gewend dat ze zowel qua smaak als visueel erg goed scoren. Ook deze burger ziet er weer goed uit. Wat de smaak betreft zit het ook wel snor. De honingsaus zorgt voor het zoete, de zoetzure komkommer voor wat zuur en de brie houdt alles bij elkaar. De uitjes proef ik iets minder. De Lente burger past mooi bij het seizoen; het is een frisse burger die niet te zwaar op de maag ligt. De Lente burger is tijdelijk verkrijgbaar voor € 5,95.

Kwalitaria Lente Burger

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *