Snacknieuws test Maestro burger met stevige boerenfriet

Maestro burgerDe Maestro burger is een soort van liefdesverklaring van McDonald’s aan alle hamburgers. Dat is nogal wat. Snacknieuws moest en zal deze burger dus proberen. Natuurlijk werden ook de frieten getest.

Maestro burger
We beginnen met de Maestro burger. De Maestro burger bevat veel vlees: de bacon steekt er aan alle kanten uit en er zitten twee flinke plakken burger op. Ook zit er veel sla op. Dat laatste hoeft van mij niet zo maar ach goed voor de vitamines zullen we maar zeggen. Bij het nemen van de eerste paar happen proef ik vooral de bacon, saus (mosterd en ketchup) en de burger. De hoeveelheid sla valt niet meer op evenals de uiringen. Vooral voor de structuur zijn de groentes wel een fijne toevoeging, een afwisseling tussen al het vlees.

De Maestro burger is een goede burger, zeker een van de betere van McDonald’s. De smaak is niet zo uitgesproken zoals bijvoorbeeld een Big Mac die heel herkenbaar is door de saus. Wat mij betreft is de Maestro burger voor herhaling vatbaar.

Maestro burger binnenkant

De stevige boerenfriet
Dan is het tijd voor de stevige boerenfriet van McDonald’s. De frieten zien er wat groffer en groter uit dan we gewend zijn van McDonald’s. De frieten hebben op sommige plekken nog stukjes schil en zijn in een soort van V-vorm. Handig om de bijbehorende mayonaise mee naar binnen te lepelen. De frieten zijn zacht en dus niet zo knapperig. Een beetje zoals aardappelpartjes. Daar hebben ze ook het meeste van weg. Wat mij betreft hadden ze nog wat knapperiger gemogen. Met de romige mayonaise en de Maestro burger is het een goede combi. Met een tevreden gevoel en goed gevulde maag typ ik deze recensie.

Maestro burger en boerenfriet
De Maestro burger en de boerenfriet lijken vrij aardig op het plaatje dat McDonald’s in het restaurant heeft hangen. Chapeau!
Maestro Hamburger
De Maestro Hamburger met de stevige boeren friet (reclameplaatje van McDonald’s)

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Snacknieuws test Maestro burger met stevige boerenfriet

 1. Ben je betaald voor deze test ? Heb de Maestroburger ook gegeten en de Bacon was zo taai als de neten en volkomen smaakloos bij een filiaal in Hilversum. Kortom een gore kleffe hap voor 5,25 euro.

  Schande en niet horeca waardig !

  1. Hallo Johan,

   Nee helaas niet :-), het zou dan ook lastig zijn om onafhankelijk te blijven. We hebben de beoordeelde Maestro Burger ook gekocht in filiaal Hilversum en waren er destijds echt over te spreken. Misschien hebben wij geluk gehad of u pech? Misschien heeft het tijdstip er mee te maken? Hoe dan ook is het jammer om te horen dat de burger niet aan de verwachtingen voldoet.

   Groet,

   Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *