Snacksucces op wielen

De snacktrend in Amerika is mobiel. Geen telefoon, maar gewoon op wielen. In verschillende grote steden rijden al enige tijd kleine, mobiele restaurants die het Amerikaanse straatbeeld verlevendigen. ‘Maar wij hadden hier toch al jaren een rijdende frietkraam’, zult u zeggen. Inderdaad, helemaal gelijk maar toch is dit anders. De zogenaamde food-trucks brengen u kwaliteitseten. Schnitzels van echt kalfsvlees, sushi, ice-cream-sandwiches en veel meer creatiefs.


Advertentie


Social Media snack
Een ander groot verschil is het gebruik van Social Media. De food-truckers laten bij voorkeur via Social Media weten waar zij staan. De handige food-trucker creëert zelfs een complete Social Media strategie. Om te weten te komen waar de populairste food-trucks staan hebben gebruikers inmiddels online plattegronden ontwikkeld. Dat het concept succesvol is blijkt uit de cijfers. Een gemiddels food-trucker verdient tussen de $20,000 en $65,000 per maand. Ook een paar wielen onder de zaak?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *