Sneller snacken met McDonald’s derde raam

Sneller snacken met McDonald's derde raamFastfoodketen McDonald’s is traag. Dat vindt zijzelf en dat vinden de klanten. Als u bij de McDrive komt aanrijden, uw bestelling plaatst, afrekent en weer wegrijdt bent u 189 seconden verder. Gaaaaap, pompomtiedom, véééél te lang. Want bij Wendy’s duurt het maar 130 seconden. Dat moet anders en daarom komt McDonald’s met een extra uitgeefluik. Ze noemen de nieuwe aanpak “Fast Forward Drive-Thru”. Wat gaat dit voor u betekenen?


Advertentie


Belangrijk raam
Als u weet dat 70% van de inkomsten van McDonald’s via het raam gescoord wordt dan snapt u het belang. Als u en ik sneller het raam passeren kan het bedrijf meer klanten bedienen en dus meer omzet maken. En hoe doet zij dat?

Fast Forward Drive-Thru
De oplossing van McDonald’s om de wachttijden te verkorten heet Fast Forward Drive-Thru. Het komt erop neer dat het bedrijf vanaf volgend jaar een extra raam opent. Dat raam is bedoeld voor klanten die langer moeten wachten omdat hun bestelling nog gereed gemaakt wordt. U en ik hoeven dan niet meer op die klanten voor ons te wachten, maar rijden gewoon door naar ons vertrouwde tweede raam. Ik kan niet langer wachten op dat extra raam voor trage gasten, hoe zit dat met u?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *