Chef Don Molinico ballen

Chef Don Molinico ballenAls snackliefhebbers leven we in een gezegend land. Nergens ter wereld is zo’n schitterend en divers aanbod van lekkers voor de frituur als in Nederland. De keuze in snackbar en supermarkt is zo overweldigend dat het op menigeen een verlammende werking heeft. Een fenomeen dat over de grens toch met enige jaloezie bekeken wordt.

Wat niet wil zeggen dat ze het daar geheel zonder knapperig gefrituurde traktaties moeten stellen. Neem nou onze amigo’s uit Spanje. Onder het mom van Tapas wordt daar menig ingrediënt na een badje van bierbeslag zo het hete vet in gejaagd om het vervolgens goudkrokant, vergezeld met likje knoflookmayo, weer te verlaten. Voor diegene die deze zomer op de camping aan een der costa’s staan: bestel er eens de befaamde Parade de Croquetas. En beleef zelf dat die Spanjolen het zo slecht nog niet getroffen hebben.

Primeur
Dan is het dus nog niet zo’n gekke gedachte dat ze ons snackgekke land ook nog iets te bieden hebben. Jazeker wel! En zodoende heeft Snacknieuws hier dus een heuse primeur te pakken mensen. De gefrituurde balletjes van Chef Don Molinico, een waar succes in het morenland, komen naar Nederland! Deze prachtige balletjes zijn een tikje kleiner dan een bitterbal en zouden bij geen enkel borrelmoment misstaan. Op zeker! Fijn gepaneerd en gevuld met een subtiele vlees of vis ragout. Het is het zonnetje tussen de bittergarnituren, het gepaneerde vakantiemomentje pur sang. Op korte termijn kunnen we ze dus ook achter onze Hollandse huig tikken als het aan onze Spaanse vrienden ligt. Als dat geen fiësta is?

Verkrijgbaar
Wanneer de ballen precies in de winkels liggen staat nog niet vast, net zo min of dat onder de naam Chef Don Molinico is. De onderhandelingen zijn in volle gang, zoals dat heet. Dus meteen het vriesvak afspeuren opzoek naar de zak met het olijke molentje is nog niet nodig. Gewoon Snacknieuws blijven bezoeken, het is slechts een kwestie van tijd en je leest hier waar je wezen moet.

Chef Don Molinico Spaanse ballen

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *