Spraakmakende McDonald’s direct een succes

McDonald's HilversumMeteen na de opening om 7 uur ’s ochtends was het een gekkenhuis verteld Hans Moree, Hospitality Manager van het nieuwe McDonald’s filiaal in Hilversum. Als wij s‘middags arriveren is het nog steeds een drukte van jewelste, het restaurant zit zeker voor driekwart vol.

Via social media en een lokale Hilversumse applicatie bleken veel bezoekers geïnformeerd over deze opening. Ook op de omliggende middelbare scholen had de kreet “nieuwe McDonald’s” wonderen gedaan. Wat is er mooier dan je schoolvakantie hier te beginnen? Daarnaast was er uitgerekend op die dag ook nog een hele scherpe aanbieding in de McDonald’s cadeaukalender (o.a. twee Quarter Pounder, Big Mac voor €4).

McDonald's Hilversum

Uit de startblokken
Zo’n bliksemstart is wel een verademing na alle heisa die er in de loop van de tijd is geweest omtrent de plek en de bouw van deze dubbele McDrive. Want er was veel te doen om dit nieuwe filiaal aan de rand van Hilversum. Omwoners en actiegroepen waren bang voor overlast in de vorm van veel auto’s, geluid en zwerfafval. Zodoende begonnen allerlei vertragende acties tot aan de rechter aan toe en door het slechte weer liep de bouw nog meer vertraging op.

McDonald's Hilversum

Fris en solide
In het filiaal zelf is daar niks meer van te merken. Bij binnenkomst ruikt alles vers, nieuw en naar koffie. In de verrassende ondergrondse parkeergarage roken we nog verf en beton. Waarschijnlijk is de verf nog maar nauwelijks droog. Het restaurant is voorzien van de nieuwste snufjes en voorzieningen en oogt heel ruim en is ingericht met solide materialen, treinzitjes langs de ramen en een soort terrasstoeltjes in het midden gedeelte. Zo is er een McCafé, een magnetron voor het opwarmen van een flesje melk voor de aller kleinsten een interactieve speeltafel, speelhoek, bestelzuilen, tafelbediening en natuurlijk de bekende gratis wifi.

McDonald's Hilversum

Als van ouds
Het nieuwe restaurant zorgt ook voor werkgelegenheid 120 medewerkers vinden hier hun werkplek er loopt dus ook nieuw personeel rond maar daar is weinig van te merken: de Quarter Pounder smaakt als vanouds en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

McDonald's Hilversum
De eerste Quarter Pounder bij McDonald’s Hilversum

Laten we hopen dat de ex-actievoerders en tegenstanders van het restaurant ook eens een kijkje komen nemen en dan wellicht hun mening bijstellen.

McDonald's Hilversum

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *