Subway’s Nieuwe Subs: Hot, Pressed & Cheesy – Proef de Overvloedige Kaasexplosie!

Subway Spicy ItalianAls je een liefhebber bent van heerlijk gesmolten kaas op je favoriete Sub, dan heeft Subway goed nieuws voor jou. Onder het motto “Hot, Pressed & Cheesy” heeft Subway onlangs vier gloednieuwe Subs geïntroduceerd die de zintuigen van kaasliefhebbers zullen prikkelen en je smaakpapillen in extase zullen brengen. Deze nieuwe creaties, met een overvloed aan heerlijke gesmolten kaas, zijn een must-try voor iedereen die hunkert naar smaakvolle, warme broodjes. Laten we eens kijken naar de verleidelijke line-up:


Advertentie


1. Cheese Please
De “Cheese Please” Sub is een waar feest voor kaasliefhebbers. Deze Sub bevat een smeltkroes van Mozzarella, Pepperjack cheese, Amerikaanse kaas, gekarameliseerde rode ui, rode paprika en een heerlijke zoete uien saus. De combinatie van verschillende kazen en smaken zorgt voor een perfecte balans tussen romigheid en zoetigheid, waardoor deze Sub een waar genot is voor je smaakpapillen.

Subway Cheese please

2. Chick’n’Garlic
Voor de liefhebbers van kip en knoflook is de “Chick’n’Garlic” Sub de ultieme keuze. Deze Sub bevat sappige rotisserie kip, knapperig spek, Mozzarella, dubbele Amerikaanse kaas, gekarameliseerde rode uien, rode paprika en een heerlijke knoflooksaus. De smaak van de gegrilde kip, gecombineerd met het rijke aroma van knoflook en gesmolten kaas, maakt deze Sub tot een onweerstaanbare traktatie.

Subway ChickNGarlic

3. Grand Cheesesteak
Als je van vlees houdt, is de “Grand Cheesesteak” Sub een must-try. Deze Sub is beladen met sappige Philly beefsteak, Mozzarella, dubbele Amerikaanse kaas, gekarameliseerde rode ui, rode paprika en een pittige Chipotle Southwest saus. De smaken van het malse rundvlees en de pittige saus worden perfect in balans gehouden door de romige kaas, waardoor dit broodje een echte smaaksensatie is.

Subway Grand Cheesesteak

4. Spicy Italian
Voor degenen die van een beetje pit houden, is de “Spicy Italian” Sub de juiste keuze. Deze Sub bevat heerlijke salami, pepperoni, Mozzarella, dubbele Amerikaanse kaas, paprika, rode uien en een krachtige Chipotle Southwest saus. De combinatie van pittige vleeswaren en de spicy saus met de romige gesmolten kaas zorgt voor een geweldige smaakexplosie.

Subway Spicy Italian

Deze nieuwe “Hot, Pressed & Cheesy” Subs van Subway beloven een overvloed aan smaken en gesmolten kaas in elke hap. Of je nu een liefhebber bent van kip, rundvlees, Italiaanse smaken of gewoon veel kaas, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Ga naar je dichtstbijzijnde Subway-restaurant en trakteer jezelf op een heerlijke en cheesy ervaring met deze nieuwe creaties.

Subway SubMelts

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *