Logo Horecava

Logo HorecavaDe Horecava van 2014 gaf ons genoeg inspiratie en veel nieuwe snacks. De afgelopen twee weken heeft u allerlei Horecava nieuwtjes voorbij zien komen. Omdat u misschien iets heeft gemist blikken we vandaag terug en vragen ook wat u het meest is bijgebleven van de Horecava.

Vierkant
Ad van Geloven heeft een nieuwe snacklijn geïntroduceerd, de bourgondiër. Via een 3D servet kunnen we een Bourgondische bitterbal proberen. Voor de snacker met haast introduceerde Mora het broodje Kroket To Go. Op de stand van Reusel stand zien we de vierkante frikandel. Volgens de leverancier valt de frikandel door de vorm meer op. Een andere vierkant frikandel is de Booster. Naast de vierkante vorm bevat de snack taurine, de stof die ook in energiedrankjes zit. Ook kwamen we een vierkante pannenkoek tegen.

Snacks Horecava 2014Kaas en friet
Naast de vierkante snacks waren ook de kaassoufflés goed vertegenwoordigd: Kwekkeboom bedacht een pikante kaassoufflé terwijl de Souflesse met een pikante variant kwam. Ook zagen we een hamburger die sneller klaar is, er na bakken groter uitziet en lekker pikant smaakt. Voor de Oerfrieten van Aviko was een mooie stand gemaakt waar veel publiek op afkwam.

Technische hoogstandjes
Tenslotte waren er ook een aantal technische hoogstandjes. Wat dacht u van de automatische frituurpan. Zonder tussenkomst van personeel worden de snacks klaargemaakt en rollen uit de machine. Met de Homping-Grill kunt u binnen barbecuen. Ideaal voor de doorgewinterde barbecuefans.

Op Radio Veronica blikte we terug en stelden een top 3 samen, maar wat is u het meest bijgebleven van de Horecava? Wat is uw favoriete Horecava snack? Stem of laat het ons weten via een reactie.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *