Horecava 2015

Horecava 2015Moe, met een goedgevulde buik en veel inspiratie opgedaan liepen we weg van de Horecava. Inmiddels is dit al bijna een maand geleden. In die maand hebben we veel nieuwe snacks met jullie gedeeld. Vandaag blikken we nog eenmaal terug op de snacks die we gezien hebben op de Horecava van 2015.

Snelle hap
Voor wie niet 12 minuten op een pizza kan wachten is er de Turbo chef. Een machine die in een poep en een zucht een pizza klaar kan maken. Met dezelfde technologie kunt u ook een eitje klaarmaken.

Bij Beckers zagen we de pittige Diablo’s. Een pittige miniloempia gevuld met gehakt en chilisaus. Ad van Geloven had ook een pittige snack: de Pittige Berenhap. Voor de vegetariërs was er een aardappelbitterbal. Zo krokant als een gewone bitterbal maar dan gevuld met verse aardappelpuree. Een andere aardappelsnack is de Spirello. Deze snack wordt met kruiden op smaak gebracht.

IJs Horecava
Genoeg lekkers te zien op de Horecava zoals deze bakken met ijs.

Vol van smaak
Ook vol van smaak zijn de tosti’s van Flemmings. Vijf verschillende tosti’s allen goed gevuld. Zeker zo goed gevuld is de Kalfsfrikandel van Van Dobben. Naar ons idee heeft deze snack meer de structuur van een worst dan van een frikandel. En worsten waren er genoeg op de Horecava.

Een naam!
Eindelijk kreeg de Snack zonder naam van De Vries Snacks een naam: de Anonimo. Verder had De Vries Snacks nog een nieuwe snack op de Horecava: het voetballertje. Een snack in de vorm van een voetballer.

De lekkerste
Tenslotte mochten we mee doen in de jury van de lekkerste hamburger. We kunnen dus wel stellen dat we genoten hebben van de Horecava. Hopelijk u ook. Wat was voor u de snack van de Horecava 2015? Laat het ons weten via een reactie.

Spirello
De Spirello

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *