Utrecht krijgt kroketten winkel

Kroketten met broodIn november opent in Utrecht de “Croquetten Boutique” aan de Bakkerstraat. De Boutique is niet de eerste horecazaak in Nederland die zich alleen op kroketten richt. In Den Haag en Rotterdam bestaat sinds begin dit jaar al “Het kroket loket”.


Advertentie


Kroket in nieuw jasje
De Croquetten Boutique wil kroketten weer op een voetstuk plaatsen, schrijf eigenaar Brian Steevens op de facebookpagina. Er zullen verschillende zelfgemaakte kroketten worden verkocht, verrijkt met verrassende toppings en huisgemaakte sauzen. Naast de klassieke rundvlees kroket zullen onder andere kipcurry kroketten en kroketten met appel, kaneel en rozijntjes worden aangeboden. Ook het klassieke witte broodje ondergaat  vernieuwing. Er is in samenwerking met de Utrechtse bakker Verhoef een heuse lijn aan puntbroodjes ontwikkeld.

Trend chique snacks
Na het Frites Atelier van Sergio Herman is dit de tweede chique snackwinkel die in Utrecht zijn deuren opent. Er lijkt een trend te ontstaan in de wereld van snacks. Wat zouden wij snackliefhebbers nog meer kunnen verwachten? Het friquandellen etablissement?

Kroketten met brood

Evi Janse de Jonge

Evi Janse de Jonge koos voor snacks in plaats van een modellencarrière. Brengt haar enthousiasme over snacks graag over op anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *