Van Dobben wint krokettentest van Kassa

Kassa, het consumentenprogramma van de Vara, heeft weer snacks getest. Vorige keer stonden hamburgers op het menu en nu is het de beurt aan tien verschillende kroketten.

Drie specialisten hebben de kroketten op een aantal aspecten getest. Tijdens de test wisten de specialisten niet welke kroket ze gingen testen, ook werd niet dezelfde kroket getest zodat ze elkaar niet konden beïnvloeden. De Van Dobben kroket is uiteindelijk tot de overduidelijke winnaar uitgeroepen. Volgens het panel lijkt de kroket op een banketbakkerskroket, bakt mooi uit en heeft een goede stijve ragout als vulling.

De uitslag is als volgt:

10. Snackfan kroket (Aldi)
09. C1000 kroket
08. Mekkafood kroket
07. Jumbo kroket
06. Beckers
05. Biz Biz (Lidl)
04. Herman’s Stoofvlees croquet
03. Mora kroket
02. Albert Heijn rundvlees kroket
01. Van Dobben

Bekijk de test:

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Van Dobben wint krokettentest van Kassa

  1. Nou zo roept de test en de uitslag van de Gooi en eemlander van begin dit jaar *) wel heel erg veel vraagtekens op. Ik had mijn bedenkingen al over een jury van “hogerige journalisten” ik geef mijn vertrouwen aan deze Kassa test.

    Hans
    *) zie mijn artikel “vetvlekken op de Gooise Matras”

  2. Wel een beetje opvallend dat in deze croquetten-test de echte kwaliteits croquetten als Holtkamp, Oma Bobs, Amsterdamsche Croquetten en Cas Spijkers niet zijn betrokken. Dit is eerder een test in het B-segment croquetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *