Wat is de leukste snackbar van Nederland?

Frietje met mayonaiseWat is volgens u de beste en leukste snackbar van Nederland? U kunt het laten weten door mee te doen aan de verkiezing de leukste snackbar van Nederland. De snackbar moet op sfeer, klantvriendelijkheid, presentatie en prijs/kwaliteit verhouding hoog scoren om mee te dingen naar de hoofdprijs.


Advertentie


Klantenbinding en promotie
De verkiezing is opgebouwd uit meerdere rondes: eerst worden de beste snackbars per stad gekozen, daarna per provincie en tenslotte zal op 26 november tijdens de Horeca inspiratie vakbeurs de winnaar bekend gemaakt worden. Volgens Vote Company, de organisatie achter de verkiezing, is het een uitgelezen mogelijkheid voor klantenbinding en om de snackbar op een positieve manier te promoten.

Voorlopig loopt het nog niet echt storm met de verkiezing, in de meeste steden en dus ook op de meeste snackbars is slechts enkele keren gestemd. Zo maakt een snackbar met tien stemmen al kans om door te gaan naar de volgende ronde. Waarschijnlijk zijn er meerdere oorzaken voor de matige populariteit: de vereniging professionele frituurders (ProFri) heeft gewaarschuwd voor de verkiezing (er zou onrechtmatig gebruik gemaakt worden van mailadressen), daarnaast heeft de verkiezing nog lang niet de status van de door Snackkoerier georganiseerde Cafetaria top 100.

Volgens de organisatie maakt de verkiezing geen misbruik van uw mailadres, dus als u durft kunt u via de website van de leukste snackbarverkiezing een stem uitbrengen, u maakt dan kans op allerlei prijzen en per stem gaat er € 0,05 naar het goede doel (KiKa).

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Wat is de leukste snackbar van Nederland?

  • 25 oktober 2019 om 22:18
    Permalink

    Kunnen jullie de branche melden dat in plaats van plastic bakjes in patatzaken er ook karton mogelijk is? Zag dit vandaag in de zaak “hooked on fish and chips” in Zierikzee. Mooie bijdrage aan een beter milieu.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *