Werknemer steelt snackkar en gaat zelf burgers verkopen

Een werknemer van het Amerikaanse bedrijf Wall Street Burgers had een hamburgertruck gestolen en bijverdient door zelf hamburgers te verkopen. Na een zoektocht van enige dagen is de truck weer terug bij de eigenaar.

Geen hulp van politie
Moe Chowdhury, de eigenaar van Wall Street Burgers, vertelt dat de werknemer de bus na een werkdag om 5 uur terug moest brengen. Maar de werknemer kwam niet opdagen. Moe geeft aan dat hij niet geholpen werd door de politie. Volgens de politie was het nog geen diefstal maar ongeoorloofd gebruik. Hij kon, als de truck nog niet terecht was, over een week weer terugkomen bij de politie.

Wel via Sociale Media
Via Sociale Media deed Moe Chowdhury een oproep om de locatie van de truck door te geven. Fans van de hamburgers reageerde op de oproep. Waarna Moe heel New York rond reed om uiteindelijk zijn bus terug te vinden.

Al eerder ontslagen
De medewerker was al eens ontslagen maar in een gesprek gaf hij aan dat hij de baan nodig had en dat er familieproblemen waren. Moe gaf hem een nieuwe kans. Naar verwachting zal hij voorlopig geen burgers meer bakken tenzij de (ex-)medewerker aan de slag kan in de keuken van de gevangenis.

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *