Woedende United fan krijgt pizza met afbeelding City coach

Guardiola pizzaManchester United fans hebben het momenteel niet makkelijk. De verwachtingen voor dit seizoen zijn met diverse topaankopen hoog maar de mannen van coach Mourinhio maken het tot nu toe nog niet waar. Alsof dat nog niet genoeg is kreeg James Haggerty, een die-hard United fan, een pizza waar de afbeelding van Pep Guardiola op te zien was. Guardiola is de coach van Manchester City, de aartsrivaal van Manchester.

Er moet gezegd worden dat de afbeelding prachtig in de pizza is verwerkt. Of het per ongeluk, expres of een slimme marketing truc is dat weten we niet. Maar de 43-jarige fan is zo boos over het voorval dat hij direct de pizzeria belde. Hij eiste een nieuwe pizza zonder de afbeelding van de coach maar de pizzeria ging niet op dit vreemde verzoek in.

Daarop besloot de United fan om een rechtszaak aan te spannen tegen de pizzeria. De eis is 7,5 pond en een schadevergoeding van 5000 pond. De fan zegt dat hij nooit meer een pizza durft te bestellen, steeds ziet hij weer het hoofd van de coach van City.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Woedende United fan krijgt pizza met afbeelding City coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *