Eindelijk verkoopt McDonald’s Nederland de Mac Jr. en Grand Big Mac

Big MacGoed nieuws voor Big Mac liefhebbers want McDonald’s heeft de komende periode niet één, niet twee maar liefst drie varianten van de Big Mac in het assortiment. De populaire burger is er nu in een klein, normaal en groot formaat. De tijdelijke aanwinsten heten Grand Big Mac en Mac Jr.

In het buitenland zijn de kleine en grotere variant van Big Mac al vaker voorbij gekomen maar in Nederland is het uniek. In 2014 is de Grand Big Mac tijdelijk verkocht maar leek daarna niet meer terug te komen. Dat is dus nu wel weer het geval. Ook is er een kleinere variant de Mac Jr. De Big Mac familie bestaat daarom tijdelijk uit:

Big Mac familie

De Mac Jr.De Mac Jr. is de kleinere variant van de Big Mac. Deze burger bestaat uit een burger van rundvlees met sla, Cheddar kaas, uitjes, augurk en Big Mac-saus op een 2-delig sesambroodje.

De Big MacDe Big Mac is misschien wel de bekendste McDonald’s hamburger. De Big Mac bestaat uit twee rundvlees burgers met sla, Cheddar kaas, uitjes, augurk en Big Mac-saus op een 3-delig sesambroodje.

De Grand Big Mac
Tenslotte is er nog de Grand Big Mac om de familie compleet te maken. De Grand Big Mac is de grote variant van de Big Mac. Deze burger bestaat uit twee grote rundvlees burgers met sla, Cheddar kaas, uitjes, augurk en Big Mac-saus op een 3-delig sesambroodje.

Als echte Big Mac liefhebber ben ik natuurlijk erg enthousiast.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *