Weekmenu Knoepert

Iconische snack ‘Knoepert’ maakt eenmalige comeback

Knoepert Weekmenu bannerIn een nostalgische zet om de harten van snackliefhebbers te veroveren, kondigt Cafetaria Mikies® uit Boxtel aan dat ze deze carnaval de legendarische ‘Knoepert Pittig Gehakt’ terugbrengen in hun assortiment. De geliefde Knoepert zal beschikbaar zijn als speciaal weekmenu, inclusief de kenmerkende Turbosaus en een verfrissende 500ml Schultenbrau.

Joey van Osch, mede eigenaar van Mikies, deelt zijn enthousiasme: “Je ziet onder de jeugd dat de films van New Kids nog steeds onverminderd populair zijn. Het leeft echt in mijn leeftijdscategorie, maar ook zeker bij mijn collega’s van 15/16. Ze kunnen echt stukken tekst nadoen! Bij mij in de vriendengroep is het zelfs zo erg dat we traditiegetrouw na een avond stappen (op vakantie) de film in onze vakantiewoning aanslingeren.

Elk jaar met carnaval proberen we iets unieks te doen bij ons in de cafetaria en dit jaar hebben we besloten om het thema van New Kids te omarmen! En ik heb inmiddels aardig wat Knoeperts geproefd en het heeft echt zijn charme: heel veel vlees op een stokje.

Weekmenu Knoepert

De Knoepert zal tijdens carnaval de zwaarste frituursnack in het assortiment van Mikies zijn, met een gewicht van maar liefst 175 gram. In combinatie met een portie friet met mayo en een halve liter bier, wordt de prijs €10,00. Ook is de Knoepert los verkrijgbaar als snack voor €3,50.

Met deze eenmalige comeback van de iconische Knoepert, hoopt Mikies een golf van nostalgische herinneringen te creëren voor zowel trouwe fans als nieuwe generaties. Grijp deze kans om een stukje New Kids sentiment te herbeleven en geniet tijdens carnaval van deze unieke lekkernij bij Mikies in Boxtel.

Knoepert Weekmenu banner

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *