Wie curry zegt, zegt Oliehoorn. Het Noord-Hollandse sauzenmerk staat al jaren bekend om zijn volle, kruidige currysaus die onmisbaar is bij een patatje speciaal of frikandel. Toch weet Oliehoorn ons opnieuw te verrassen: dit jaar introduceerden ze twee spannende nieuwe smaken – Curry Extra Pittig en Curry Zoetzuur. Beide varianten zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en brengen een frisse twist aan een vertrouwde klassieker.
Curry Extra Pittig: voor wie wel van vuur houdt
De naam zegt het al: deze curry heeft net wat meer pit. Verwacht geen overweldigende hitte, maar een zachte, kruidige basis met een kick dankzij cayennepeper en chiliextract. Het resultaat is een saus die zowel toegankelijk als spannend is – ideaal voor liefhebbers die nét iets meer durf willen in hun snackmoment. De saus past perfect bij een patatje speciaal, kapsalon, hotdogs of gewoon als dip bij je favoriete borrelsnacks.
Curry Zoetzuur: fris en verrassend
De tweede nieuwkomer in de curry-familie is zachter van toon, met een fruitig-zurige twist. Oliehoorn heeft hier een speelse balans gevonden tussen zoet, zuur en kruidig. Het geeft een verrassende bite aan kipsnacks, exotische loaded fries of als frisse tegenhanger in een Aziatisch geïnspireerd gerecht. Deze saus past perfect bij: krokante kip, BBQ-spiesen of als topping bij kleurrijke streetfood-creaties.
Oliehoorn laat weten dat hun “sausologen” maandenlang hebben geëxperimenteerd met smaken. Diverse smaken en combinaties kwamen voorbij: mango met mosterd, gember met ananas of zelfs kaneel met ui. Met als doel spannende, maar altijd toegankelijke smaken die het snackmoment verrijken. Benieuwd of ze daarin zijn geslaagd? Proef dan snel de nieuwe sauzen.

Geef een reactie