Stel eist 5 miljoen van McDonald’s voor kaas op Quarter Pounder

Quarter PounderEen Quarter Pounder van McDonald’s bestaat standaard uit een burger met augurk, ui, ketchup, mosterd en twee plakjes cheddar kaas. Maar niet iedereen lust al deze ingrediënten, dus kunt u ook iets weglaten, bijvoorbeeld de kaas. De prijs van de burger blijft echter altijd hetzelfde.


Advertentie


En dat is een doorn in het oog van Cynthia Kissner en Leonard Werner. Deze twee klanten hebben daarom een klacht ingediend bij de rechtbank van Fort Lauderdale (Florida, Amerika) en eisen een schadevergoeding. Waarom zouden ze betalen voor iets wat ze niet krijgen? De advocaat van het tweetal legt uit dat iemand in het restaurant altijd dezelfde prijs moet betalen voor een Quarter Pounder. Terwijl er in de app een goedkopere versie is zonder kaas.

Absurde schadevergoeding
Het klinkt tot zover misschien als een logisch verhaal totdat u hoort dat het stel minstens vijf miljoen dollar ( € 4,2 miljoen) eist. Hoe het stel op deze torenhoge schadevergoeding komt is ons niet duidelijk. Maar volgens een andere advocaat komen 25 miljoen mensen in aanmerking voor deze schadevergoeding dus wie weet kunt u ook meedoen.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *