Voor ons weblog Snacknieuws zijn we op zoek naar bloggers die op ons platform willen publiceren. Bent u op de hoogte van de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen op snackgebied en kunt u een leuk artikel schrijven? Dan zijn we naar u op zoek!

Wij zoeken Bloggers m/v

Over ons
Snacknieuws is opgericht in juni 2011. Wij zijn de snelst groeiende snackwebsite van Nederland en daarom zijn we opzoek naar nieuwe bloggers. Bent u benieuwd naar onze visie? Snacks! Onze missie? Snacks! Onze doelen? Snacks! U snapt het al, het draait vooral om snacks. Of ze nou rauw zijn, op 180 graden of 220 graden worden gemaakt.

Waar we naar op zoek zijn
Wij zijn op zoek naar bloggers, niet voor 40 uur in de week, maar voor 1 uur per maand. Wij verwachten dat bloggers ongeveer één keer per maand een snackgerelateerd artikel schrijven.

Wat wij bieden
Wij bieden u de mogelijkheid om uw voorliefde voor snacks met andere te delen, maandelijks zullen duizenden hongerige lezers naar u artikelen snacken. Uw artikellen verschijnen niet alleen op www.snack-nieuws.nl maar ook op Twitter, onze Facebookpagina en zelfs op radio Veronica.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Vacature: Blogger m/v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *