Wat vindt u van deze mega-porties in Japan?

Mega-porties in JapanAls u in Japan “o-mori” achter uw bestelling zegt dan gebeurt er iets bijzonders. U krijgt dan een extra grote portie. Groot? Heel groot. Ongelooflijk groot. De website van Rocket News 24 heeft een aantal voorbeelden voor u achter elkaar gezet. Een hamburger o-mori eten? Dan mag u 2 kilo naar binnenwerken.


Advertentie


Lollig
Bij het bekijken van alle o-mori’s zult u zich afvragen waar dat goed voor is. Op het eerste gezicht is het natuurlijk erg lollig om met een paar vrienden zo’n grote portie te bestellen. Paar bier op, restaurant binnen en dan om de o-mori versie vragen. Want met gewoon een avondje gezellig uit eten heeft het weinig te maken. Of wel?

Publiciteit
Hamburger o-moriHet aanbieden van enorm grote porties is doorgaans een manier om gratis publiciteit te krijgen. De meeste bezoekers bestellen een gewone portie en kijken rond of misschien iemand anders zich laat verleiden. En zij vertellen dat weer verder. Dat is slim want de publiciteit is dan … ehhhh…. o-mori.

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Een gedachte over “Wat vindt u van deze mega-porties in Japan?

  • 6 december 2015 om 10:01
    Permalink

    Ik vind de porties wel meevallen. Die zou je ook gewoon tijdens een hapje eten kunnen bestellen. Ik zeg: o-morie!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *