Werken bij Burger King

Burger King SchipholBurger King is al 60 jaar een grote speler binnen de fastfoodindustrie. Burger King is niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten een gevestigde naam. In 2016 had Burger King wereldwijd in 100 landen 15.700 restaurants. Burger King heeft meer dan 340.000 werknemers in dienst die elke dag gemiddeld meer dan 11 miljoen klanten bedienen. Uiteraard zijn er daarom ook een hoop vacatures bij de keten.

Slogan Burger King
Het restaurant heeft bekende snacks zoals de Whopper voortgebracht. Jarenlang was de slogan van Burger King: have it your way. Onlangs heeft Burger King de slogan aangepast naar “be your way”. Deze slogan sluit aan bij maatschappelijke thema’s waar iedereen mag zijn die hij of zij wilt zijn.

Betaalbaar, snel en ongecompliceerd
Uiteindelijk draait het om het eten. Burger King heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn verse ingrediënten en hygiëne belangrijke pijlers. Een bezoek aan Burger King moet betaalbaar, snel en ongecompliceerd zijn.

Aanbod vacatures
Burger King heeft in Nederland een aparte website waar alle vacatures op worden aangeboden. De vacatures die aangeboden worden kunnen wisselen van managementfuncties, kassa- of keukenmedewerkers, schoonmakers en bijvoorbeeld vacatures op het hoofdkantoor. Benieuwd wat het vacatureaanbod van Burger King is? Neem dan een kijkje op: werkenbijbk.nl.

Burger King restaurant Schiphol
Het Burger King restaurant op Schiphol is de best lopende vestiging ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *