BBQ Bacon weken bij Burger King

BBQ Double BaconHelaas is er in mijn woonplaats geen Burger King meer. Als ik onderweg wat te eten haal dan is het voor mij een mooi moment om een Burger King te bezoeken. In de Burger King op Amsterdam Centraal zag ik het barbecuemenu met een BBQ bacon King, een BBQ Double Bacon King en BBQ Bacon Tendercrips.


Advertentie


Aangezien Burger King zegt dat de BBQ Double Bacon King de ultieme BBQ burger is maar dan keer twee heb ik snel mijn keuze gemaakt.Met twee flame-grilled beef burgers, gekarameliseerde uien, BBQ saus, kaas en bacon liep het water mij al door de mond.

BBQ Double Bacon

BBQ saus
Van alle ingrediënten is de zoete BBQ saus het meest aanwezig. Zo proef ik de uitjes niet maar ze voegen wel wat structuur toe aan het geheel. Het is niet heel vervelend maar met deze ingrediënten verwacht ik meer verschillende smaken. Het mag de pret niet drukken want het is een lekkere burger en een flinke hap. Ik heb twee handen nodig om het geheel in bedwang te kunnen houden. Na afloop is er nog wat ruime voor een paar frietjes en wat drinken maar dan zit ik ook echt vol.

De barbecueburgers zijn los en in menuvorm tijdelijk bij Burger King verkrijgbaar.

Burger King BBQ Bacon menu

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *