Belg smeert hotdog in gezicht politieagent

Belg smeert hotdog in gezicht politieagent

Belg smeert hotdog in gezicht politieagentGeen grap dit keer maar serieuze zaken uit België. Daar is een 26-jarige inwoner van het dorp Balen veroordeeld tot een taakstraf. Zijn misdrijf? Hij smeerde in 2011 een lokale politieagent een hotdog in het gezicht. Om hem belachelijk te maken. Dat mag echt niet in België, bovendien is het een zonde (van de hotdog). Hoe zit dat?

Ruzie
Wat er precies aan het voorval voorafging blijft onduidelijk. Wel is bekend dat de Belg, eerder veroordeeld voor drugszaken, behoorlijk tekeerging bij een plaatselijke frituur. Hij schold tegen de aanwezigen en deelde klappen uit. Ook gooide hij met blikjes drinken. Toen de plaatselijke sterke arm arriveerde had de Belg nog een verrassing in petto. Hij smeerde een agent een hotdog in het gezicht. En daarna?

Straf
Nadat hij was meegenomen naar het politiebureau kon hij niet kalmeren. Hij verzette zich hevig en stampte twee tafels kapot. “Dat is niet zo’n aardige jongen”, zult u zeggen. Dat vond de rechter ook en veroordeelde de man tot een taakstraf. Hij moet nu 90 uur verplicht werken. Ik hoop niet dat hij zijn taakstraf in een cafetaria moet uitvoeren.

Uw ervaring
Heeft u zelf ook weleens iets merkwaardigs, geweldadigs of gewoon iets leuks meegemaakt in een frituur of cafetaria? Of zou u weleens iets mee willen maken? Laat het hieronder weten. Ik ben benieuwd naar uw ervaringen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *