Ben & Jerry’s introduceert drie nieuwe Sundae-ijssmaken

Ben & Jerry's Sundae 2023IJsproducent Ben & Jerry’s introduceert drie nieuwe smaken voor hun Sundae-ijsassortiment. Dit zijn de Dulce De-lish, Choco-lotta Cheesecake en Non Dairy Caramel Café.

De nieuwe smaken zijn als volgt:

  • Dulce De-lish: deze smaak is een combinatie van gezouten karamelijs met karamelchunks en karamelswirls, met chocoladeslagroomijs, karamelswirls en chocoladechunks.
  • Choco-lotta Cheesecake: de Choco-lotta Cheesecake is een chocoladecheesecake-ijs met chocoladechunks, cookieswirls van chocola, met romig chocoladeslagroomijs, chocoladeswirls en -chunks.
  • Caramel Café (vegan): tenslotte is er de vegan Caramel Café met koffie-karamelsmaak, stukjes karamelkoek en een marshmallow-swirl, met romig slagroomijs, karamelsaus en chocoladechunks.

De nieuwe Sundaes zijn zoals we gewend zijn gemaakt volgens het fairtrade principe en gevuld met eerlijke ingrediënten zoals Fairtrade koffiebonen en Open Chain-cacao.

Ben & Jerry's Sundae 2023

Lieve Dings, Brand Marketeer bij Ben & Jerry’s zegt over de nieuwe smaken: “Als je zin hebt in een ijscoupe, maar niet in de gelegenheid bent er een te maken, ben je bij Ben & Jerry’s Sundaes aan het juiste adres. Al het goede van de klassieke smaken maar dan met nog meer chunks, nog meer swirls en een romige slagroomijstopping bovenop. En deze keer hebben we bij twee van de drie smaken de zachte slagroomtopping naar een heel nieuw chocoladeniveau getild.

De nieuwe smaken zullen vanaf 20 februari exclusief verkrijgbaar zijn bij Getir en vanaf 13 maart bij diverse supermarkten tegen een adviesprijs van €7,59 per stuk.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *