Chickentaria: don’t be a chicken, just eat ‘em!

ChickentariaPaul en Jolanda Sterkenburg hebben op heel wat plekken snacks verkocht. Zo hadden ze een cafetaria in Ede (Goofy’s Corner) en gingen naar Aruba om daar Arucamba Snacks te starten. Vervolgens keerden ze weer terug naar Gennep met cafetaria TevrEDEn. Nu zijn ze druk bezig om een nieuw concept te starten: ‘Chickentaria®’ in Veenendaal.

TevrEDEn
Cafetaria TevrEDEn was pas sinds september vorig jaar open maar het stel moest om gezondheidsreden en de afstand tot familie die in Ede woont de zaak verkopen. Nu zijn ze dus gestart met Chickentaria®.

Chickentaria

Chickentaria®
Chickentaria® verkoopt allerlei kipsnacks zoals hotwings, fried chicken, nuggets, kipburgers, sandwiches, Ajam pangang en wraps. Maar ook een kipfrikandel frietjes, salades en soep verkrijgbaar zijn.

Kip
Met Chickentaria® gaan Paul en Jolanda een nieuw avontuur aan. Maar waarom kip? Paul geeft aan Snacknieuws aan dat mensen bezig zijn met gezond eten. Kip is het gezondste stukje vlees, daarnaast is kip ook erg veelzijdig. Paul en Jolanda hebben door het verleden ook nog eens ruime ervaring met kip.

Chickentaria

Niets te verbergen
Het restaurant is ruim opgezet en heeft een open keuken. Zoals Paul dat zegt: “we hebben niets te verbergen”. Ook gaan ze per fiets bezorgen. Als alles volgens planning gaat dan opent eind juli Chickentaria® haar deuren in Veenendaal.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *