De Mega M&M’s komen eraan

De Mega M&M's komen eraanHet grote nieuws komt uit Amerika. Want daar zijn sinds kort supergrote M&M’s verkrijgbaar. Ze zijn twee keer zo groot als gewone M&M’s en bevatten drie keer zoveel chocolade. In Nederland kunt u ze ongetwijfeld binnenkort ook verwachten. Krijgt u al trek?


Advertentie


Groot of klein
De Mega M&M’s zijn er in de varianten met melkchocola en met pinda. Voor die laatste soort gebruikt de fabrikant ook extra grote pinda’s. Op het gebied van voeding ziet u in Nederland eigenlijk twee tegengestelde trends. Aan de ene kant wilt u steeds meer bescheidenheid, denk bijvoorbeeld aan de kleinere porties in restaurants. Maar aan de andere kant kunt u voor steeds grotere varianten kiezen, zoals de XT hamburger van Burger King. Het lijkt erop alsof we steeds vaker kiezen voor heel groot of voor heel klein. En ook bij de M&M’s ziet u deze trend terug. Waar kiest u voor: groot of klein?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Een gedachte over “De Mega M&M’s komen eraan

  • 21 oktober 2021 om 14:27
    Permalink

    Ik hoop dat ze snel komen die waren altijd super lekker

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *