Snack zonder naam

De snack zonder naam

Snack zonder naamDe Vries Snacks heeft een nieuwe snack. Normaal zou ik nu de naam van de snack zeggen maar deze heeft nog geen naam. Via een actie wil de leverancier dat consumenten een naam verzinnen voor de snack. De bedenker van de naam krijgt € 1000. 

De Vries snacks kennen we onder andere van de Mexicano en de energiedrank frikandel: de Booster. Nu hebben ze met “de snack zonder naam” weer wat moois in handen. De snack lijkt op een combinatie van een frikandel en een Mexicano. De snack die een combinatie is van rund en kip is te koop bij verschillende cafetaria’s.

Horecava
Consumenten kunnen hun suggestie tot 31 december 2014 insturen via www.snackzondernaam.nl. De winnaar en nieuwe naam worden op de Horecava 2015 bekend gemaakt. Heeft u een leuke suggestie voor de snack zonder naam? Laat het ons weten via een reactie.

Snack zonder naam

Update januari 2015
De snack zonder naam gaat vanaf nu door het leven als de Anonimo. Lees meer informatie in het artikel: Snack zonder naam krijgt naam: Anonimo.

Deel dit snacknieuws op:

34 Comments on “De snack zonder naam

 1. het is varken vlees . dan zeg ik varkens TROG . dat is een vreet bak. doe mijn maar een > TROG PINDA .. TROG OORLOG MET UI . TROG SPECIAL. TROG ZIGEUNERSAUS. TROG JOPPIESAUS .TROG KNOFLOOKSAUS . IK HEB NU AL TREK.

 2. Wil graag meedoen met de prijsvraag…………….Mijn suggestie is :
  GUSTO TORERO
  De smaak van de stierenvechter; kan het spaanser en pittiger??

 3. Zelf had ik een paar namen voor deze snack zonder naam, maar ik
  ben 1 Dag te laat met mijn inzending.
  Mijn namen waren: snack dificil (spaans voor pittig)
  en Gozar (spaans voor LEKKER ETEN)

 4. helaas ook wel wat laat, maar toch mijn reactie of het nou spaans mexicaans duits of nederlands is, dit lust iedereen vandaar mijn naam, en het bekt ook nog lekker. ”krokodillenbek”

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *