Timelapse snackstadion

Timelapse bouw van een snackstadion

Timelapse snackstadionDoor een artikel op onze site werd ik geattendeerd op het fenomeen “timelapse”, het versneld afspelen van vooraf opgenomen beelden, zie ons artikel over de “smeltende ijsjes”. Zoekend vond ik een leuk filmpje op internet wat versneld de bouw van een snackstadion weergaf dus u begrijpt, mijn interesse was gewekt. 

Bouw uw eigen snackstadion en imponeer uw vrienden bij de volgende thuiswedstrijd. Leuk detail is ook om te zien hoe de auto’s of was het toch Engelse drop steeds even opnieuw even geparkeerd worden. Het gaat hier, zoals u wellicht inmiddels hebt gezien in dit Amerikaanse filmpje om een “American football” stadion dus ik geef als eerste toe het idee is nog niet helemaal af.

Het heeft zeker een Hollandse draai en benadering nodig maar zeg nu zelf als u er de Kuip van kan maken…Of nee, dan liever de Arena, die kunt u tenminste zonder wroeging opeten…of maak er een spel van in de trant van: bij de eerste corner eten we de cornervlaggen op en dan maar hopen op veel doelpunten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *