Deze fles Heinz ketchup is gemaakt van steen

Deze fles ketchup is van steenTijd voor kunst. Robin Antar is onze heldin, de kunstenares maakt stenen beelden van dagelijkse gebruiksvoorwerpen zoals de zaken die u in de fastfood-branche tegenkomt. Fles Heinz Ketchup? Robin draait haar hand er niet voor om en maakt een replica van steen. Zakje M&M’s? Robin pakt een steen, houwt wat, schildert wat en ja hoor, ook van steen. Waarom doet zij dat?

Voorwerpen in steen
M&M's van steenRobin: ‘Mijn Passie als beeldhouwer is de techniek die ik meer dan 20 jaar geleden ontdekte. Het is de precieze kunst van het creëren van “virtuele dossiers “van de hedendaagse cultuur, oftewel het vastleggen van gewone, alledaagse voorwerpen in steen.’ Bent u er nog bij?

Snacks
Onze beeldhouwster maakt niet alleen snacks van steen, maar die zijn natuurlijk wel het leukst. Zij maakte onder meer stenen Oreo’s, mosterdflessen, mayonaisepotten en M&M’s. Lekker hard?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

2 gedachten over “Deze fles Heinz ketchup is gemaakt van steen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *