Deze snacks van de Horecava 2013 mag u niet missen

De afgelopen twee weken zijn er verschillende snacks voorbij gekomen op onze website die we op de Horecava gezien en geproefd hebben. Vandaag blikken we nog één keer terug en zetten we de belangrijkste nieuwe snacks voor u op een rijtje.

 • Bladéro a Go-Go
  De Bladéro a Go-Go is een hoorn gemaakt van bladerdeeg en gelardeerd met wat paneermeel. U kunt er door de neutrale smaak van alles in doen. Zo doet een visboer uit Volendam er garnalen in. De Bladéro a Go-Go is een product van Smilde Bakery. Lees meer.
 • Onze Frans
  Onze Frans is een gepaneerde snack die bestaat uit Bami met een licht pittige, zoet/zure saus, stukjes varkensvlees en atjar. De snack past goed bij een frietmaaltijd of tussendoor. Onze Frans is bedacht door Frio Food. Lees meer.
 • Deurzakkertjes
  Deurzakkertjes zijn heerlijke borrelfrikandelletjes van ongeveer 10 centimeter groot. Net als Onze Frans is de snack bedacht door Frio Food. Lees meer.
 • Frietje Stokkato
  Het frietje Stokkato is van Beckers. Het is een patatje met pindasaus en twee stokjes kipfilet met pittige smaak. De spiesjes worden ook los verkocht. Lees meer.
 • Kippito
  De Kippito is ook bedacht door Beckers. De Kippito is een wrap met licht gekruide cajun kipfiletstrips uit de frituur. Lees meer.
 • Souflesse Kruiden-Roomkaas
  De Souflesse Kruiden-Roomkaas is een goedgevulde soufflé met frisse bieslook. De nieuwe Souflesse is een vegetarische snack en zal daardoor bij nog meer mensen in de smaak vallen. Lees meer.
 • Lucifer
  De Lucifer is een pittige kipcorn in de vorm van een lucifer. Wij verwachten dat door het uiterlijk en de presentatie (de Lucifer wordt gepresenteerd in een soort van luciferdoosje) de Lucifer een zeer populaire snack gaat worden. Lees meer.

Dit is onze lijst, maar we zijn ook benieuwd naar welke snack u het meest is bijgebleven. Laat het ons weten via een reactie.

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *