Dit is waarom u een hamburger vanaf nu ondersteboven gaat eten

Burgers worden opgemaakt om er mooi uit te zien maar zijn niet altijd even praktisch om te eten. Volgens hamburgerexpert Simon Dukes is de beste manier om een hamburger te eten door deze om te draaien en dan ondersteboven op te eten.

Saus
Door de burger om te draaien wordt de vaak dikkere bovenkant de onderkant. Gevolg is dat de dikke kant van het broodje het gewicht beter kan dragen. Daarnaast kan de onderkant de hoeveelheid saus vaak niet aan waardoor het uit de burger valt. Als iemand het broodje omdraait dan zal de saus naar de dikkere bovenkant gaan en valt het minder snel uit de burger. Het voorziet het broodje daarnaast van een betere verdeling van de saus. De eet tip van Simon Dukes krijgt veel bijval. Zo zouden door het omdraaien ook onderbelichte ingrediënten plots beter tot zijn recht komen.

Pink en duim
Eerder had een team van experts een manier bedacht waarbij de duimen en pinken onder het broodje worden gehouden om het geheel bij elkaar te houden. Een combinatie van de twee technieken is natuurlijk ook mogelijk.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *