Double Bacon Lover en Cheesy Bacon Fries van Burger King getest

Burger King Double Bacon LoverOnder de noemer “Bacon Lover” verkoopt Burger King vier snacks die vol zitten met bacon. Er kan gekozen worden uit een Bacon Lover, Double Bacon Lover, Bacon Lover Chicken en Cheesy Bacon Fries.

Wie niets moet hebben van bacon of calorieën kan beter een andere keuze maken. Maar aangezien de Double Bacon Lover er goed uitziet op het plaatje kies ik voor deze burger in menuvorm. Voor 1 euro meer kan het menu opgewaardeerd worden met Cheesy Bacon fries. Daar hoef ik dus ook niet twee keer over na te denken.

Burger King Bacon Lover

Double Bacon Lover
De Double Bacon Lover bestaat uit twee Whopper patties met extra kaas, bacon, ui, tomaat en smoked saus op een broodje. Op het broodje zitten stukjes bacon. De burger ziet er echt super uit en ik kan niet wachten om een hap te nemen. Qua smaak zit het ook goed. De burger heeft wel wat weg van een Whopper maar dan met heel veel bacon (en zonder een paar ingrediënten zoals sla). De kleine stukjes bacon op het broodje zien er leuk uit maar zijn niet zo praktisch. Ze vallen tijdens het eten stuk voor stuk van het broodje af. Gelukkig kan ik die met het vorkje nog netjes naar binnen werken.

Burger King Double Bacon Lover

Cheesy Bacon Fries
Met de Cheesy Bacon Fries krijg ik een flinke portie friet met daarop gesmolten kaas en stukjes bacon. De frietjes zijn lastig netjes te eten dus worden geserveerd in een hamburgerdoosje en met een vorkje. Ook de frietjes smaken prima maar een combinatie van kaassaus, bacon en friet kan toch nooit slecht smaken? Met al dat (zoute) bacon is genoeg drinken geen overbodige luxe. Ik ben dus ook blij dat ik nog een drinken heb.

Burger King Cheesy Bacon Fries

Het Double Bacon Lover menu kost normaal €8,75. Met de Cheesy Bacon fries is dat dus €9,75.

Burger King Double Bacon Lover

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *