Eerste Wayback Burgers van Nederland geopend

Begin dit jaar werd aangekondigd dat Wayback Burgers graag vestigingen in Nederland zou willen openen. Begin december gebeurde dat in Breda. Het is daarmee niet alleen de eerste Wayback Burgers in Nederland maar ook in Europa.

Jonge algemeen directeur
Stefan Boers is met zijn 23 jaar een opmerkelijk jonge algemeen directeur, maar hij heeft het geflikt om als eerste een Wayback Burgers vestiging te openen. Stefan begon bij McDonald’s en klom al snel op tot restaurantmanager maar hij wilde iets voor zichzelf. Hij bekeek verschillende mogelijkheden en toen hij in Amerika op gesprek ging met Wayback was hij gelijk verkocht.

Uitgebreid menu
Wayback heeft een divers menu met zelf samen te stellen burgers, hotdogs, vis, sandwiches, chili cheese fries, nacho’s en noem maar op. De keten zit in het fast casual segment waarmee ze (volgens eigenzeggen) onderscheidend zijn doordat er hoge kwaliteit en service wordt geboden ten op zichten van de meeste fastfoodketens.

Drie tot vijf per jaar
Wayback Burgers in Breda is de eerste vestiging in een reeks die geopend zal worden. Want het is de bedoeling dat er ieder jaar drie tot vijf vestigingen bijkomen. Het restaurant in Breda dient als voorbeeldzaak om meer franchisers in Nederland op te leiden. Wayback Burgers is te vinden op het Stationsplein 36 in Breda.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *