Geen kant en klare burgers meer bij McDonald’s

Kassa_McDonaldsIedereen heeft een keer de truc gehoord: “bestel een hamburger zonder augurk zodat deze apart voor u wordt gemaakt, u weet dan zeker dat u een verse burger krijgt”. Deze truc is niet meer nodig want McDonald’s gaat vanaf nu burgers maken terwijl u wacht. Dus geen burgers of frieten meer die op u liggen te wachten onder een warmhoudlamp.

Nieuwe methode, minder verspilling
De huidige werkwijze zorgt voor veel verspilling. Alle snacks die blijven liggen kunnen na verloop van tijd weggegooid worden. McDonald’s is bezig om steeds duurzamer te worden en wil daarom deze verspilling tegengaan. De grootste fastfoodketen zorgt daarom voor een kleine revolutie. Vier Nederlandse filialen gaan vanaf nu alleen nog maar op bestelling burgers, friet en andere producten maken. Algemeen directeur Jo Sempels zegt dat als de test goed blijken te werken alle McDonald’s vestigingen over stappen op deze methode.

Have it your way
Concurrent Burger King werkt al veel langer met deze methode, hun campage “Have it your way” is er zelfs op gebaseerd. Het grootste voordeel, naast het reduceren van afval, is dat de producten veel verser zullen zijn, het nadeel is dat de klant iets langer moet wachten op hun bestelling. Maar dat zullen de meeste klanten er voor over hebben.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *