Eetbestelling via mobiel verdrievoudigd

Etenbestellen via mobielGeen zin om te koken? Bel de pizzeria of chinees. Bellen.. Nee, tegenwoordig bellen we niet meer maar doen we de bestelling online, via een mobiele telefoon of tablet. In de afgelopen twee jaar is het aantal bestellingen bij Just Eat vanaf mobiele apparaten met 300 procent toegenomen. In het afgelopen kwartaal werd meer dan een kwart (26%) van alle bestellingen via een smartphone of tablet gedaan.

Just Eat speelt op deze trend in door een nieuw app te lanceren. De Just Eat app was al beschikbaar voor de iPhone en is nu ook voor het besturingsysteem Android verkrijgbaar. De app heeft diverse handige functies waaronder filters om restaurants te sorteren op type keuken en overzichten te krijgen van exclusieve deals bij restaurants.

Just Eat verwacht dat in 2015 eten bestellen via de mobiel de meest populaire bestelwijze zal zijn.

Deel dit snacknieuws op:

2 Comments on “Eetbestelling via mobiel verdrievoudigd

  1. Beste Sander,

   Waarschijnlijk doet degene waar je eten bij bestelde zaken met Just Eat en Thuisbezorgd. Wij denken dat hij de Just Eat zak mee geeft ongeacht of de aanvraag via Just Eat of thuisbezorgd binnenkomt. Het zijn namelijk twee verschillende bedrijven.

   Groet,

   Cliff

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.