Grill Masters met 150 gram Angus burger bij Burger King

Burger King Grill MastersAangezien we steeds vaker barbecueën in de winter mogen grill burgers ook in het naseizoen. Maar wie heeft er nou zin om in de kou te barbecueën? Gelukkig heeft Burger King de Grill Masters in het assortiment opgenomen. Dit zijn twee burgers met als basis een 150 grams Black Angus Beef Burger klaargemaakt op de grill.

The Classic Master en The Parmesan Master
Naast de Black Angus burger bevat de burger een kruidige gerookte cheddar kaas, crispy onions, bacon, mayonaise, BBQ saus, verse rucola sla, tomaat en een vers getoast broodje. Deze burger wordt onder de naam The Classic Master verkocht. Ook is er de The Parmesan Master. Deze burger bevat ook weer de Black Angus burger, Grano Padano kaas, Parmezaanse saus, bacon, verse tomaat en rucola sla.

BBQ Master Angus
De burger lijkt verdacht veel op de BBQ Master Angus die eerder werd geïntroduceerd in België! Maar dat maakt natuurlijk niet uit. De Grill Masters zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Burger King.

Burger King Grill Masters

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Grill Masters met 150 gram Angus burger bij Burger King

  1. Wat een misleiding. Geen eens echte parmezaanse kaas gebruiken maar wel de naam gebruiken om het product te adverteren. De saus is enkel een toevoeging ter misleiding van de tong. Door grana padano te gebruiken en een saus die smaakt naar parmezaanse kaas lijkt men overtuigt te zijn van het nuttigen van een burger belegd met parmezaanse kaas. Helaas is dit niet het geval. Een goedkope streek om mensen te lokken. Je wordt simpelweg belazerd waar je bij staat.

  2. Ik weet niet of het nog zo is maar mijn eerste Black Angus Beef Burger was zo vet dat ik na twee happen de hamburger terug stopte in het doosje en terug gaf aan de bali met de groeten van mijn hart.
    Er kwam zo veel vet uit dat ik een verzekering voor af wilde sluiten voor mijn gezondheid.
    Nooit weer deze burger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *