Bouw uw eigen marshmallow geweer

Handig: bouw uw eigen marshmallow geweer

Bouw uw eigen marshmallow geweerEr zijn 3 dingen die u met een marshmallow kunt doen: opeten, weggeven of wegknallen. Voor die laatste optie bestaan in Amerika tal van interessante mogelijkheden om een eigen marshmallow geweer te maken. Tsja, want wees eerlijk. Wat zou uw leven zijn zonder marshmellow gun? Leer hoe u zelf zo’n shooter maakt!

Kopen
De website MarshmallowGun.com biedt u kant-en-klare marshmallow-geweren. De classic-shooter is mijn persoonlijke favoriet want ik heb voor zo’n €20 dan niet alleen de goedkoopste versie maar het ding schiet ook nogeens een behoorlijk eind. Maar liefst 10 meter ver. Mond open!

Maken
Kopen is natuurlijk voor softies zoals ik. U bouwt liever uw eigen marshmallow geweer. Ik verwijs u dan graag naar WikiHow waar u in 12 eenvoudige stappen uitgelegd krijgt hoe u uw eigen shooter maakt. Wel oppassen hoor. Een marshmellow geweer is vrij onschuldig zeggen de Amerikanen, op eentje na. Die ene Amerikaan ziet u hieronder in de video. Hij knalt dwars door ballonnen (kan nog), kartonnen dozen (niet doen) en vervangt vervolgens de marshmallows door knikkers en batterijen (strafbaar!). Voor welke snack zou u weleens een geweer willen ontwerpen?

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Handig: bouw uw eigen marshmallow geweer

  1. Ik zou een spruitjesgeweer maken. Die dingen zijn niet te eten en kan je dus beter maar zo snel mogelijk van je bord wegschieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *