McDonald's Hilversum

Heropening McDonald’s Hilversum

Op zaterdag 30 november heropende McDonald’s Hilversum gevestigd aan de Kerkstraat haar deuren. Om aandacht te vestigen op het volledige vernieuwde restaurant kregen alle bezoekers die in hun pyjama de vestiging bezochten een gratis ontbijt.

Gratis ontbijt
De eerste enthousiaste deelnemers stonden al om kwart over zeven voor de winkel. Omstreeks 8 uur ’s ochtends stond er een tiental bezoekers in hun pyjama te wachten. De bezoekers kregen een warm onthaal en werden voorzien van een gratis ontbijt. 

Gratis Ontbijt McDonald's

Fris en open
Wij bezochten de vestiging direct de eerste ochtend, maar niet in pyjama. Wat direct opvalt is dat het restaurant een fris en open uiterlijk heeft. Het entree oogt veel netter dan voorheen, bijvoorbeeld door het verplaatsen van de prullenbakken, en de bestelzuilen staan prominent voorin de zaak. Naast een algehele redesign is er ook een McCafé. Door het beter positioneren van de zit mogelijkheden zijn er vier plekken bijgekomen aan het raam.

McDonald's zitjes

 

Voorziet alle doelgroepen
Voor de verbouwing was het restaurant zo’n vijf weken dicht. Dit heeft veel impact gehad op de vaste klanten. Toen wij de vestiging bezochten zaten veel oudere bezoekers weer op hun vertrouwde plek aan de koffie en gebak. In de loop van de dag zal het bezoek langzaamaan verjongen. Het restaurant is namelijk tot in de nacht geopend en zit dichtbij veel uitgaansgelegenheden. Met de vernieuwde stijl en het uitgebreide assortiment voorziet het restaurant in al deze doelgroepen.

McDonald's bestelzuil

 

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *