Kerstdiner met uw eigen pizzarette

Pizza maken met kerst? Het kan en mag! De pizzarette is een revolutionaire tafeluitvinding die van u en mij volwaardige pizzabakkers maakt. Mini-pizzabakkers eigenlijk, maar ja… een mini-pizza is ook een pizza. Als gourmetten is toegestaan tijdens kerst dan mag zelfgemaakte pizza eten ook gewoon. Of niet soms?


Advertentie


Zo werkt het
Met de pizzarette maakt u uw eigen mini-pizza’s aan de kersttafel. Midden op tafel plaatst u de speciale Italiaanse pizza-oven met een echte terracotta koepel. Daaromheen legt u de pizzabodems en alle ingrediënten zoals tomatensaus, salami, mozzarella en andere lekkere onderdelen. Pizzaatje maken, op het plankje en in de oven ermee. In 7 minuten staat vervolgens uw eerste eigen pizza op tafel. Is dat snel genoeg?

Ervaringen van vrouwen
De dames op het Viva-forum zijn het erover eens: “Gezellig lang tafelen en toch wat doen.” Wat denkt u, is het wat zo’n pizzarette? Vindt u het iets voor kerst? En… met wie zou u wel eens een avondje willen pizzaretten?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

2 gedachten over “Kerstdiner met uw eigen pizzarette

 • 11 november 2016 om 16:00
  Permalink

  wij hebben het idee om met kerst een keer niet te gourmetten, maar pizzarette te gaan doen. twijfel wel erg voor hoeveel personen ik ga doen. vaak doen we het dan wel met twee gezinnen, dus dan zou een achtpersoons wel heel handig zijn. maar in 7 minuten op tafel is snel, dus dan is vier of zes persoon misschien ook wel prima (en voor een lagere prijs te koop). hoor graag ervaringen!

  Beantwoorden
  • 17 november 2016 om 11:05
   Permalink

   Beste “Pizzarette met Sinterklaas”,

   Ik heb zelf een Pizzarette. Mijn ervaring met de oven zijn zeer positief. Ik heb toen een Pizzarette voor 6 personen aangeschaft en daar kan met meer personen van gegeten worden. Het is qua maaltijd hetzelfde als met gourmet. Dus beetje kletsen, beetje eten, beetje drinken. Zo kan een maaltijd wel een tijdje duren en men kan elkaar dus afwisselen met het gebruik van de oven. Zorg dan voor een salade of wat andere versnaperingen en dan komt het helemaal goed. Veel plezier en eet smakelijk.

   Joost Massing
   Snacknieuws

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *