Man verliest gewicht met uitsluitend hotdogs als dieet

hotdogsEen lokale held uit Cleveland, Joey Kinsley, heeft iedereen verbaasd door zeven dagen lang alleen maar Costco-hotdogs te eten, naast financiële voordelen, leverde dit bijzondere dieet ook gewichtsverlies op. Het is een soort SuperSizeMe maar dan voor hotdogs.

De onderzoeksvraag die hij probeerde te beantwoorden was eenvoudig: “Is het de moeite waard om $1,50 te betalen voor een hotdog en een drankje gedurende een hele week?” Wat zijn de bevindingen na 29 Costco-hotdogmaaltijden?

  • Leven binnen het Budget: Met een totaalprijs van $43,50, wat volgens hem slechts een kwart is van wat millenials gemiddeld per week aan voedsel besteden, bespaarde hij enorm op voedsel.
  • Verrassend Gewichtsverlies: Opmerkelijk genoeg resulteerde zijn dieet ook nog in gewichtsverlies van zo’n 2 kilo.
  • Culinaire Ervaring: Alsof dat nog niet genoeg was, beleefde hij een onvergetelijke culinaire ervaring. Ook op het toilet.

In de onderstaande video deelt Joey zijn gehele avontuur. Hoewel het volgen van dergelijke ongebruikelijke diëten niet wordt aangemoedigd, kunnen we niet anders dan hem feliciteren met het succesvol voltooien van deze smakelijke uitdaging. Het Costco Hot Dog Dieet van Joey Kinsley toont aan dat zelfs de meest buitengewone voedingsavonturen soms verrassend positieve resultaten kunnen opleveren. We kijken uit naar wat de volgende voedingshype zal zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sir Yacht🛥 (@siryacht)

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *