Niet voor kinderen… paashaas als hamburger!

Het Paasfeest is het feest van het lijden. En het feest van de eieren, familie, overvolle meubelboulevard, jengelende kinderen, file naar de Keukenhof. Het lijden dus. Het is niet zo gek dat u met die sleur wilt breken. U zou de Paashaas letterlijk willen schieten om daarmee uzelf smakelijk te verlossen uit uw eigen lijden. In dat geval biedt de kookrubriek van de Engels krant The Guardian uitkomst. Zo maakt u een Paashaasburger.

Dit moet u doen
De krant geeft als tip dat u voor uw Paashaasburger een exemplaar moet gebruiken dat losloopt in de vrije natuur. Geen gefokte beestjes, die zijn te taai. Gewoon de scharrel-Paashaas gebruiken. En dan kunt u aan de slag met het vlees, een ui, olie, spek, gemengde verse kruiden, zout, peper, broodjes, ketchup en mayonaise. Natuurlijk hoort er ook een blaadje sla bij, inderdaad konijnenvoer. Bekijk het volledige recept bij The Guardian. Zo, dat maakt uw lijden tijdens Pasen wat smakelijker. Of niet soms?

2 Comments on “Niet voor kinderen… paashaas als hamburger!

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *