Op Valentijnsdag kunt u romantisch dineren bij McDonald’s

McDonald's Valentijnsdag BussumEen romanticus is misschien al plannen aan het maken voor Valentijnsdag. Voor wie nog geen plannen heeft op Valentijnsdag hebben wij een uniek idee: ga naar McDonald’s Bussum of McDonald’s Amersfoort (Centrum) waar u en uw partner op een unieke manier romantisch kunnen dineren.

McDonald's Valentijnsdag Bussum

Kaarslicht en gitaarmuziek
Tijdens het diner, dat om 19.00 zal beginnen, heeft u een persoonlijke gastvrouw (of heer), de lampen gaan uit maar de kaarsen gaan aan en een gitarist speelt romantische muziek. U zult dit keer niet uit kartonnen bakjes eten maar vanaf echt servies en u eet niet van een papieren placemat maar van een volledig gedekte tafel. En bestellen doet u vanaf een unieke menukaart. Kortom een ervaring zoals u die nog niet eerder heeft gehad in een fastfoodrestaurant.

McDonald's Valentijnsdag BussumKerst en Valentijn
McDonald’s Bussum organiseerde vorig jaar al een Valentijnsdiner en een kerstlunch. De aanmeldingen waren niet bij te houden. Wij verwachten daarom ook weer dat er genoeg animo is. Voor wie een plekje kan bemachtigen: u krijgt na afloop een foto impressie van het diner.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor dit diner door een mail te sturen naar: h.moree.mcsomel@nl.mcd.com. Geef daarin aan naar welke vestiging u zou willen gaan (Bussum of Amersfoort). De toeslag voor het diner is € 7,50 en daarnaast de kosten van de maaltijd.

McDonald's Valentijnsdag Bussum

Bekijk de aankondiging op Facebook:

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *