Pittige samenwerking tussen The Stillery en Cityguys: Whisky Hot Shot en een Hot Sauce

Operation Hot Sauce FlessenAmsterdamse ondernemers en horeca-experts The Stillery en Cityguys, hebben samengewerkt om twee opwindende nieuwe producten te creëren die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen: een Whisky Hot Shot en een Hot Sauce gerijpt in whiskyvaten. Durf je het avontuur aan?

De Hot Sauce, genaamd Operation Hot Sauce, is gemaakt met Dutch Reapers, lokale Madame Jeanette pepers en verse Hollandse aardbeien. Deze ingrediënten zijn na een intensief snijproces in de whiskyvaten van The Stillery gefermenteerd, wat de saus een unieke smaak geeft. Op de Scoville-schaal scoort de saus 92.000, bijna 100 keer heter dan Sriracha. De pittige saus kan voor diverse gerechten gebruikt worden zoals nacho’s, tacos, gegrild vlees, pizza of hamburgers!

Operation Hot Sauce Flessen

En wat gebeurt er als je dezelfde vaten gebruikt voor het rijpen van whisky? Het antwoord is een pittige Whisky Hot Shot, een onverwacht lekkere drank met een pittige kick. Geniet er van rechtstreek uit de fles of gebruikt het als basis voor spannende whiskycocktails.

Je kunt beide producten kopen in de webshop van The Stillery. Operation Hot Sauce kost €9,95 en een fles Whisky Hot Shot kost €19,95. Als je beide producten wilt proberen, is er een speciale Spice & Spirit combideal verkrijgbaar voor €24,95.

Operation Hot Sauce & The Stiller Whisky

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *