New York Pizza introduceert dunne bodem voor meer smaak

NYP Thin & CrispyNew York Pizza introduceert de “Thin & Crispy” deegsoort. Wat maakt Thin & Crispy uniek? Het is dunner, lager in calorieën en vrij van kunstmatige smaakstoffen. Het resulteert in een lichtere, knapperige korst die de smaak verhoogt. Alle pizza’s kunnen op Thin & Crispy worden besteld.


Advertentie


Meer smaak door dunne bodem
Naast de Thin & Crispy-bodem, introduceert New York Pizza ook nieuwe recepten en bijzondere ingrediënten die perfect passen bij deze dunne en knapperige pizza. Er zijn zes nieuwe pizza’s met extra verse toppings bedacht. Voor iedere smaakvoorkeur is er een Thin & Crispy-pizza beschikbaar. Dankzij de superdunne bodem zijn de “verse” toppings beter te proeven, waardoor de pizza nog meer smaak krijgt.

CEO Philippe Vorst benadrukt de voortdurende inzet van New York Pizza voor natuurlijke ingrediënten: “New York Pizza focust zich al jaren op de claim ‘all natural.’ Ons deeg en onze verse toppings bevatten geen toevoegingen of e-nummers. Daarom ben ik extra trots dat je nu naast onze huidige bodemsmaken, de New York Style en de Italian style, nu ook zeer dunne en knapperige bodem kunt bestellen. De nieuwe deegsoort en de nieuwe pizzasmaken zijn lager in calorieën en bieden een onderscheidende range van nieuwe recepturen met verse ingrediënten. Daarmee hopen we niet alleen onze bestaande pizza fans aangenaam te verrassen, maar ook een nieuwe klantengroep te trekken, die alleen van hele dunne pizza-bodems houdt.

NYP Thin & Crispy

Om de introductie van de Thin & Crispy pizza’s te vieren, zijn vier speciale actiepizza’s samengesteld met heerlijke versie ingrediënten. De Italian sausage & pepperoni, Green veggie delight, BBQ hot & spicy en Pesto Chicken zijn vanaf nu te bestellen bij alle New York Pizza vestigingen.

De actiepizza’s worden standaard geleverd op het nieuwe Thin & Crispy deeg en op elke pizza zitten verse ingrediënten zoals, rode ui, spinazie en vers gesneden knoflook.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *