Pittige Winter Burgers bij Belgische Burger King

Burger King Chili WinterBurger King België verrast deze winter met een sensationele toevoeging aan het menu: de Chili Winter Burgers. Bereid je voor op een smaakexplosie met 100% rundvlees, perfect gegrild op open vuur, gecombineerd met een verrukkelijke kaaskroket van Chili Cheese en overgoten met smaakvolle Chili Cheese saus. De winter wordt hot bij Burger King!

De Chili Winter Burger: verfijnde pittigheid
De Chili Winter Burger belooft niet alleen warmte, maar ook een unieke smaakbeleving. Het sappige rundvlees vormt de perfecte basis, terwijl de kaaskroket van Chili Cheese en de Chili Cheese saus een pittige kick toevoegen. Deze combinatie van smaken is een feest voor de smaakpapillen en brengt de winterse dagen op een culinair hoogtepunt. Deze hamburger is niet alleen hartverwarmend maar ook een ware smaaksensatie.

Burger King Chili Winter

De Chili Winter Hot Burger: voor de liefhebbers van pittig
Voor degenen die hun wintermaaltijd graag extra pittig hebben, introduceert Burger King de Chili Winter Hot. Dezelfde heerlijke basis van 100% rundvlees, kaaskroket van Chili Cheese en Chili Cheese saus, maar met een extra dosis pit dankzij toegevoegde Jalapeños. Deze burger geeft je niet alleen warmte maar brengt ook vuur in elke hap. Durf jij de pittige uitdaging aan?

Veggie varianten voor iedereen
Bij Burger King streven ze ernaar om iedereen te laten genieten van deze heerlijke creaties. Daarom zijn beide winterburgers ook beschikbaar in veggie varianten. Geniet van dezelfde geweldige smaak zonder vlees, perfect voor vegetariërs die ook willen meegenieten van de winterse smaken.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *