PROBAR: flinke repen voor sporters

PROBARDe repen van PROBAR zijn voorzien van zoveel power dat u er spontaan een week of drie van gaat fietsen. Niet voor niets is PROBAR een partner van topwielrenteam Tinkoff-Saxo (van o.a. Contador en wereldkampioen Sagan). Wat maakt deze repen zo speciaal?


Advertentie


Op de snacks staan termen als gluten-free, Organic energy chews, the simply real bar en Superfood energy. Daar mag u dus wat spectaculairs van verwachten. Maar laten we bij het begin beginnen.

PROBAR heeft een divers assortiment aan snacks:

  • De PROBAR Meal repen verkrijgbaar in Original blend, Almond Crunch en Wholeberry blast,
  • De PROBAR Fuel strawberry Sleeve,
  • De PROBAR Bolt Orange (soort winegums),
  • De PROBAR Base Protein bar met cookie dough smaak,
  • De PROBAR Bite Organic snack verkrijgbaar in coconut almond en mixed berry.

De repen zijn er niet voor niets in verschillende soorten. Elke soort heeft zijn eigen doel. De PROBAR Meals bevat 360-390 calorieen, 7-10 gram proteïne en 5-6 gram vezels. Ideaal om energie op te doen voor het sporten. De PROBAR Fuel (333 calorieën) en Bolt zijn voor tijdens het sporten. De PROBAR Base bar met 414 calorieën 20 gram soja proteïnen en 5,7 gram vezels is optimaal voor spieren na een sportieve inspanning. En de PROBAR Bites zijn verantwoorde tussendoortjes met 190 calorieën en 6 gram plantaardige proteïnen.

PROBAR Base
PROBAR Meal
 PROBAR Base
 PROBAR Meal

Zoet
Net als veel andere sportsnacks zijn de PROBARs redelijk zoet. Voor mij geen probleem want ik ben een zoetekauw. De repen zitten stuk voor stuk bomvol met allerlei voedingstoffen. De zaden, noten en andere ingrediënten zijn rijkelijk aanwezig in de repen. De PROBAR Organic Energy Chews zijn soort van winegums. Geen reep dus maar wel verschrikkelijk lekker. Zo lekker dat ze op zijn voordat we het doorhebben. Al met al kunnen we constateren dat het stevige snacks zijn voor de (top)sporter. Het is natuurlijk lastig te zeggen of het door de PROBAR komt maar team Tinkoff-Saxo is er in elk geval niet slechter van gaan fietsen.

De PROBARs zijn verkrijgbaar vanaf € 1,99 bij Albert Heijn en www.TheProBar.co.nl.

PROBAR

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *