Review snacks op nieuw food-platform MealWhizz

Er is een nieuw social food-platform in Nederland: MealWhizz. Op dit platform kun je met je account naar hartelust alle snacks en andere boodschappen reviewen. Het idee achter het platform is dat je op een leuke en speelse manier nieuwe producten in de supermarkt leert ontdekken, waar je anders misschien nooit van gehoord zou hebben.

MealWhizz badges

Speciaal voor snackliefhebbers
Hoewel je op MealWhizz vrijwel alle producten uit de supermarkt kunt reviewen, is er ook speciaal aan snackliefhebbers gedacht. Met elke review worden namelijk punten verdiend en spaar je voor unieke badges. Zo ook een badge speciaal voor snackliefhebbers, de Snaccident Badge. Met 5 reviews op snacks naar keuze heb je de bronzen Snaccident badge al binnen! Ten slotte zijn er nog periodieke challenges waarbij je wordt uitgedaagd producten uit bepaalde categorieën te gaan testen.

MealWhizz snaccident

Review & win
Naast het puntensysteem is er op MealWhizz ook nog eens elke maand een boodschappenpakket t.w.v. €100,- te winnen! Met elke review maak je extra kans, dus reden genoeg om flink aan het reviewen te slaan. Het pakket bestaat uit enkele nieuwe producten uit de supermarkt en een Albert Heijn boodschappenkaart.

MealWhizz gouden review

Aanmelden
MealWhizz is dus hét nieuwe platform voor supermarktfoodies en snackliefhebbers. Aanmelden is gratis en wanneer je nog bij de eerste 1000 gebruikers hoort, ontvang je direct de Pioneer Badge in je account. Samen met honderden andere gebruikers in Nederland en andere Europese landen kun je je score bijhouden op een ranglijst. Er is nooit meer reden geweest om lekker wat nieuwe snacks te gaan proberen!

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *