Royaan introduceert vrouwensnack voor Internationale Vrouwendag

Ter ere van de Internationale Vrouwendag op 8 maart brengt snackfabrikant Royaan een speciale Ladies First snack voor vrouwen op de markt. De snack zal van maandag 4 maart tot vrijdag 8 maart verkocht worden in bedrijfsrestaurants van cateraar Eurest. De vrouwen snack is vegetarisch, licht en heeft een kern van maïs en nachokruiden.

Ladies First week
De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan het werk van The Hunger Project. The Hunger Project is een non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd. In Afrika, Zuid-Azië en Latijns-Amerika. The Hunger Project organiseert een Ladies First week om aandacht te vragen voor de belangrijke positie die de vrouw inneemt bij de ontwikkeling van een land. Om een steentje bij te dragen bedacht Royaan dus de Ladies First Snack. Van elke verkochte snack, die € 1,25 kost, gaat € 0,75 naar het project.

Naast de snack zijn er nog meer acties zoals een kickboksevenement voor dames, de verkoop van speciale vrouwen chocola en een filmavond voor vrouwen.

Snacken voor betere wereld
Directeur van Royaan Bart Bakker zegt over de actie: “de Ladies First week is een prachtig initiatief dat vrouwen in het Afrikaanse land Benin stimuleert om zelf een toekomst op te bouwen zonder honger.” Ook Jan Jacob van Donselaar, directeur van Eurest, is blij met de actie: “eten is onze core business en deze benefietactie sluit daar qua doelstellingen goed bij aan.” Natuurlijk zijn wij van Snacknieuws blij met deze acties: door te snacken kunnen we de wereld beter maken, het kan haast niet mooier.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *