Ruil een plant voor McPlant bij Amsterdamse McDonald’s

Plant voor McPlant AmsterdamWie vandaag naar het McDonald’s restaurant aan de IJdoornlaan in Amsterdam gaat doet er verstandig aan om een kamerplant mee te nemen. Want deze plant kan daar omgeruild worden voor een plantaardige McPlant burger.


Advertentie


Het restaurant zal daarmee omgetoverd worden tot een jungle van planten. McDonald’s geeft aan dat alle planten in pot welkom zijn. Of ze nou groot of klein zijn, vol met stekels zoals een cactus of vol met bloemen. De planten worden na de actie geschonken aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

De McPlant burger is samen met Beyond Meat ontwikkeld en bestaat uit onder andere erwteneiwit, rijsteiwit, aardappelen en bieten. De actie zet niet alleen de terugkomst van de plantaardige hamburger in het zonnetje maar doet daarnaast iets goeds voor het huis waar familie verblijft van wie een kind is opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Door het Ronald McDonald Huis kunnen ouders en hun zieke kind dag en nacht dicht bij elkaar zijn.

Plant voor McPlant Amsterdam

McDonald’s geeft aan dat men tussen 11.00 en 19,00 uur ook zonder kamerplant terecht kan aan de IJdoornlaan in Amsterdam voor een gratis McPlant.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *