Single en Double Big Tasty bij McDonald’s

Single en Double Big TastyHet nieuwe jaar is door McDonald’s goed begonnen. Het fastfoodrestaurant heeft de publieksfavoriet Big Tasty  weer op de menukaart gezet. Dit keer is de populaire burger verkrijgbaar in een dubbele en single variant. 

Single Big Tasty met Bacon
De Single Big Tasty met Bacon bevat een rundvlees burger met bacon, Emmentaler smeltkaas, tomaat, verse ui,  sla en een speciale grillsaus op een geroosterd sesambroodje.

Double Big Tasty met Bacon
De Double Big Tasty met Bacon bevat twee rundvleesburgers, bacon, Emmentaler smeltkaas, tomaat, verse ui, frisse sla en een speciale grillsaus en ook geserveerd op een geroosterd sesambroodje.

De Single Big Tasty heeft 655 calorieën, de Double Big Tasty bevat 931 calorieën.

Single en Double Big Tasty
De Single en Double Big Tasty staan op de menukaart van McDonald’s

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

3 gedachten over “Single en Double Big Tasty bij McDonald’s

 • 5 januari 2019 om 18:29
  Permalink

  Dit is NIET de big tasty zoals we die in NL kenden, dit is een burger die het formaat heeft van een gewone big mac. Ik werd onaangenaam verrast hierdoor vanmiddag omdat dit nergens door mcdonalds is verteld…

  Beantwoorden
  • 19 januari 2020 om 11:37
   Permalink

   Mee eens. Je vraagt je af waarom ze een succesformule na eerst al onder veel protest van de kaart hadden gehaald, om nu een totaal andere burger onder de naam BigTasty de oude door velen gemiste burger te vervangen. In mijn opinie is DE BigTasty nooit meer teruggekomen. Beetje minachtend naar de fans, alsof ze dom zijn. Ik heb in elk geval geen reden meer om Mac aan te doen. BIG BYE.

   Beantwoorden
 • 10 februari 2019 om 03:45
  Permalink

  De “big” tasty was voorheen veel breder. Nu vergelijkbaar als een quarter pounder. De double heeft teveel vlees, niet zo lekker als bij BK. Hoop dat de oude big tasty weer terugkomt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *